O nama

Razvršje d.o.o. Podgorica

 

Firma Razvršje je svoj poslovni put počela 1991. i to kao maloprodajna trgovinska radnja.  Za relativno kratko vrijeme prerasla je u prepoznatljiv brend i visoko se pozicionirala u svim oblastima svoje djelatnosti.

Sa građevinskom djelatnošću Razvršje počinje prvo zgradom na Pobrježju,

potom pod Goricom u Podgorici.

Nakon toga, RAZVRŠJE otkriva novo, moderno lice Podgorice približavajući je svjetskim metropolama, darujući joj velelepni poslovni centar površine 2.500 m2 sa 32 poslovna prostora , lociran u blizini Autobuske stanice.

Visok kvalitet, funcionalan dizajn, visoki građevinski i estetski standardi osigurali su lidersku poziciju na tržištu izgradnje i ponude stambeno-poslovnih prostora u Crnoj Gori. Medjutim, razvojni put RAZVRŠJA tu ne prestaje…

Stambeno – poslovni objekti “4 jul”

 

Stambeno-poslovni objekat Žabljak

 

 

 

Naš hotel “Porto In” je pravi izbor za sve ljubitelje prelijepih plaža jadrana, ali i urbanog modernog turizma i starog grada Kotora.

Hotel Porto IN raspolaže sa 17 soba. Nalazi se u mirnom dijelu Kotora, na samo 2 min hoda od zidina Starog grada, jedne od najvećih crnogorskih turističkih atrakcija, pod zastitom UNESCO-a. Sve sobe su opremljene najsavremenijom tehnologijom (Smart TV, WiFi, Klimatizovane) i u skladu sa internacionalnim standardima 4*. Ukoliko volite more, plažu, Boku Kotorsku, Kotor, duge šetnje prelijepom rivom i starim gradom, Hotel Porto IN je Vaša destinacija!

View this post on Instagram

 

A post shared by D.O.O. Razvršje (@doorazvrsje)

Telefoni

+382 20 634-001
+382 20 634-000
+382 67 235-870
+382 69 020-211

Pratite nas