O NAMA

Firma Razvršje je svoj poslovni put počela 1991. i to kao maloprodajna trgovinska radnja. Za relativno kratko vrijeme prerasla je u prepoznatljiv brend i visoko se pozicionirala u svim oblastima svoje djelatnosti.Sa građevinskom djelatnošću Razvršje počinje prvo zgradom na Pobrježju,

potom pod Goricom u Podgorici.

Nakon toga, RAZVRŠJE otkriva novo, moderno lice Podgorice približavajući je svjetskim metropolama, darujući joj velelepni poslovni centar površine 2.500 m2 sa 32 poslovna prostora , lociran u blizini Autobuske stanice.

Visok kvalitet, funcionalan dizajn, visoki građevinski i estetski standardi osigurali su lidersku poziciju na tržištu izgradnje i ponude stambeno-poslovnih prostora u Crnoj Gori. Medjutim, razvojni put RAZVRŠJA tu ne prestaje…

Danas smo u prilici da Vam ponudimo ekskluzivne stambene i poslovne i prostore u centru crnogorske turističko-planinske metropole, Žabljaku i u ul.4 Jula u Podgorici.


Naš hotel “Porto In” je pravi izbor za sve ljubitelje prelijepih plaža jadrana, ali i urbanog modernog turizma i starog grada Kotora.

Hotel Porto IN raspolaže sa 17 soba. Nalazi se u mirnom dijelu Kotora, na samo 2 min hoda od zidina Starog grada, jedne od najvećih crnogorskih turističkih atrakcija, pod zastitom UNESCO-a. Sve sobe su opremljene najsavremenijom tehnologijom (Smart TV, WiFi, Klimatizovane) i u skladu sa internacionalnim standardima 4*. Ukoliko volite more, plažu, Boku Kotorsku, Kotor, duge šetnje prelijepom rivom i starim gradom, Hotel Porto IN je Vaša destinacija!